• English (UK)

Be-Mocktails, daar vier je elke gelegenheid mee.

Be-Mocktails, zijn voor bruidsparen een briljante aanvulling op hun bruiloft.

Vaak wordt veel tijd besteed aan de alcohol lijst, maar er kan vanwege bv. religieuze of andere redenen, een bewuste keus gemaakt worden om geen alcohol te drinken. Dan zijn Be-Mocktails het perfecte classy alternatief, 100% natuurlijk, ook nog eens gezond en vegan.

Graag willen wij van Be-Mocktails ons even voorstellen. Wij zijn zussen, Conchita en Norita Daniël. We hadden behoefte aan een gezond drankje, waar je feestelijk en chique mee kan proosten. Een drankje dat glamorous maar ook vegan is. Daarom hebben wij Be-Mocktails ontwikkeld.

Be-Mocktails zijn alcoholvrije cocktails op basis van kokoswater en superfoods.

 

More

Vanaf 1 januari 2018:  Standaard trouwen onder huwelijkse voorwaarden

Tot nu toe trouwde je automatisch in gemeenschap van goederen. Je deelde alle bezittingen en schulden gezamenlijk. Vanaf 1 januari 2018 trouw je automatisch onder huwelijkse voorwaarden.

Wat houdt trouwen onder huwelijkse voorwaarden in?

Het vermogen dat ieder van jullie heeft op het moment dat jullie trouwen, blijft gescheiden. Dat geldt zowel voor schulden als voor 'positief vermogen', zoals spaargeld. In de toekomst loop je dus niet meer het risico om opeens tegen schulden aan te lopen die jouw echtgenoot (genoot) vóór het huwelijk heeft gemaakt.

More

 

Een magische trouwdatum!

Zijn jullie op zoek naar een speciale datum om in het huwelijksbootje te stappen? Trouwen is een unieke stap in je leven, daarbij past een magische trouwdatum. Wisten jullie dat Willem Alexander en Maxima kozen voor een magische trouwdatum, namelijk 02-02-2002.

Wanneer je een trouwdatum uitzoekt is het leuk om rekening te houden met de symbolische betekenis van je trouwdag. Hieronder een korte uitleg over de symbolische betekenis van een reeks getallen en cijfers. Heel bijzonder maakt het getal 0, omdat het pas rond 1300 na Christus in de westerse wereld werd gebruikt. Het getal 1 zou een heilig cijfer zijn. Het werd beschouwd als het symbool van het leven, de schepping en de enige schepper God of de oer eenheid, het mannelijke, vormende beginsel, het symbool voor het goede, vriendschap en bestendigheid.

Wist je ook dat 3 voor het toppunt van volmaaktheid staat en 6 voor evenwicht en vrede? Welk getal kiezen jullie? Heel veel getallen en cijfers worden beschreven in de Bijbel, de Koran of komen uit de Griekse oudheid. Ook als je niet gelovig bent: sommige getallen komen voort uit de omloop van onze aarde en de planeten. Wij mensen beschrijven soms vanuit de natuur terug naar de getallen waardoor het lijkt alsof de getallen iets magisch hebben. Het geeft een extra verbinding met jouw partner om het juiste getal en de juiste datum te vinden.

Denk er eens over na om met een magische datum meer betekenis te geven aan jullie speciale trouwdag.

More

 

Een winter bruiloft is dat iets voor jou? houd jij van knusse gezelligheid dan is trouwen tijdens de wintermaanden ontzettend bijzonder.

Zie jij jezelf samen met je partner in een sprookjeslandschap in jouw bijzondere jurk met aparte bruidsboeket, in de sneeuw, met sfeervolle decoraties, schapenvacht en kussens?Denk ook aan heerlijke warme drankjes…. een bruidstaart met figuren van sneeuwvlokken, ijspegels, ijssterren,….. lekker vroeg donker zodat je het kampvuur kunt laten branden, romantische kaarsen zien

More
“Hmmmm wat bedoel je daarmee…?”, vraag jij je af. Ik zal je uitleggen waarom het zo leuk is om als weddingplanner aan de slag te gaan en ernaast een geweldig diploma te hebben.
 
In 2014 heb ik in Engeland een officiële opleiding tot weddingplanner gevolgd en mijn diploma behaald. Sinds 2017 heb ik zelf een  weddingplanner school opgestart. Als geen ander weet ik hoe een goede vakopleiding eruit moet ziet en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen.
 
Toen ik op de opleiding zat dacht ik : “Het is toch niet moeilijk om een bruiloft te organiseren, want ik weet alles over trouwen?” Vol zelfvertrouwen zat ik in de klas.
Maar dat had ik mis! Ik ontdekte dat een bruiloft organiseren toch heel wat ingewikkelder is dan het lijkt. Het beroep professioneel weddingplanner is niet zomaar iets. Klaargestoomd worden om echt aan het werk te gaan is nog een hele kunst. Ik leerde op de opleiding om de spin in het web te zijn in de aanloop naar de trouwdag. Je proeft de sfeer, verkent de stijl van het bruidspaar en leert om  hun sprookje te doen uitkomen. Je organiseert een trouwdag waarin het liefdesverhaal en alle wensen en dromen van het  bruidspaar goed tot hun recht komen. Dit vergt passie, toewijding en creativiteit, want als professioneel weddingplanner ben je er om het bruidspaar volledig te ontzorgen. Ook vereist het zakelijk inzicht, organisatie en coördinatie. Ervoor zorgen dat alles en iedereen op het juiste moment op de juiste plek staat. Duidelijke afspraken maken, verhalen aanhoren, elegant handelen.
 
Dit is een kleine greep uit het aantal facetten dat je leert binnen de opleiding. Na mijn examen kon ik eindelijk zeggen: “Nu ben ik professioneel weddingplanner”. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens de opleiding zijn  geweldig!

Er is niets mooier dan de emotionele momenten van het bruidspaar meemaken, zowel lachen als huilen. Die persoonlijke én professionele touch maakt mijn taak zo ontzettend mooi!
www.weddingplannerschool.nl