• English (UK)

Vega of vegan

Ga jij trouwen en ben jij vegetarisch of veganistisch? Je thema voor je bruiloft is al bepaald, natuurlijk kiezen jullie voor vega(n)bruiloft. Vega(n)bruiloften zijn in populariteit behoorlijk gestegen. Meer mensen kiezen bewuster voor om duurzame producten.

Je hebt gekozen voor een bepaalde levensstijl waarin dierlijke producten niet worden gegeten. Ook is er een grote kans dat jullie heleboel gasten hebben die geen dierlijke producten eten, maar er zullen misschien ook wel vrienden zijn die gewoon vlees eten. Het is dan ook lastig om te bepalen of jullie alles vegetarisch of veganistische maken. Je wilt ook je gasten tevredenstellen. Het is immers jullie huwelijk en waarom zouden jullie moeten verantwoorden voor jullie vega(n) bruiloft dus jullie kunnen bepalen wat jullie op je vega(n)bruiloft wilt hebben. Bovendien is het maar 1 dag.

More

Een trouwgelofte oftewel “wedding vows”

In Amerika is heel gewoon om een persoonlijke trouwgelofte te schrijven.

Wat zijn precies de “wedding vows”

More

 

Een magische trouwdatum!

Zijn jullie op zoek naar een speciale datum om in het huwelijksbootje te stappen? Trouwen is een unieke stap in je leven, daarbij past een magische trouwdatum. Wisten jullie dat Willem Alexander en Maxima kozen voor een magische trouwdatum, namelijk 02-02-2002.

More

Be-Mocktails, daar vier je elke gelegenheid mee.

Be-Mocktails, zijn voor bruidsparen een briljante aanvulling op hun bruiloft.

Vaak wordt veel tijd besteed aan de alcohol lijst, maar er kan vanwege bv. religieuze of andere redenen, een bewuste keus gemaakt worden om geen alcohol te drinken. Dan zijn Be-Mocktails het perfecte classy alternatief, 100% natuurlijk, ook nog eens gezond en vegan.

Graag willen wij van Be-Mocktails ons even voorstellen. Wij zijn zussen, Conchita en Norita Daniël. We hadden behoefte aan een gezond drankje, waar je feestelijk en chique mee kan proosten. Een drankje dat glamorous maar ook vegan is. Daarom hebben wij Be-Mocktails ontwikkeld.

Be-Mocktails zijn alcoholvrije cocktails op basis van kokoswater en superfoods.

 

More
“Hmmmm wat bedoel je daarmee…?”, vraag jij je af. Ik zal je uitleggen waarom het zo leuk is om als weddingplanner aan de slag te gaan en ernaast een geweldig diploma te hebben.
 
In 2014 heb ik in Engeland een officiële opleiding tot weddingplanner gevolgd en mijn diploma behaald. Sinds 2017 heb ik zelf een  weddingplanner school opgestart. Als geen ander weet ik hoe een goede vakopleiding eruit moet ziet en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen.
 
Toen ik op de opleiding zat dacht ik : “Het is toch niet moeilijk om een bruiloft te organiseren, want ik weet alles over trouwen?” Vol zelfvertrouwen zat ik in de klas.
More

Vanaf 1 januari 2018:  Standaard trouwen onder huwelijkse voorwaarden

Tot nu toe trouwde je automatisch in gemeenschap van goederen. Je deelde alle bezittingen en schulden gezamenlijk. Vanaf 1 januari 2018 trouw je automatisch onder huwelijkse voorwaarden.

Wat houdt trouwen onder huwelijkse voorwaarden in?

Het vermogen dat ieder van jullie heeft op het moment dat jullie trouwen, blijft gescheiden. Dat geldt zowel voor schulden als voor 'positief vermogen', zoals spaargeld. In de toekomst loop je dus niet meer het risico om opeens tegen schulden aan te lopen die jouw echtgenoot (genoot) vóór het huwelijk heeft gemaakt.

More

Vind jij het leuk om 1 keer in de maand een humoristisch, kritisch blog te schrijven?
Zit jij vol met ideeën voor een artikel? Heb jij affiniteiten met de trouwbranche?

Dan hebben we jou er graag bij en nodigen we je van harte uit om een proefblog te schrijven.

Functie-eisen:
Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Voor meer informatie bel:  0317-358407 di t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Een winter bruiloft is dat iets voor jou? houd jij van knusse gezelligheid dan is trouwen tijdens de wintermaanden ontzettend bijzonder.

Zie jij jezelf samen met je partner in een sprookjeslandschap in jouw bijzondere jurk met aparte bruidsboeket, in de sneeuw, met sfeervolle decoraties, schapenvacht en kussens?Denk ook aan heerlijke warme drankjes…. een bruidstaart met figuren van sneeuwvlokken, ijspegels, ijssterren,….. lekker vroeg donker zodat je het kampvuur kunt laten branden, romantische kaarsen zien

More