Menu

Cursus weddingplanner

Altijd al een cursus tot weddingplanner willen volgen? Dan is de workshop Wedding Styling & Event Styling misschien wel iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je alles over vormgeving, materiaal en decoratie om er tijdens een bruiloft voor te zorgen dat het bruidspaar of het evenement geheel tot hun recht komen! Je krijgt tijdens de workshop theoretische en praktische kennis hoe het stijlen van een bruiloft of evenement het beste kan. Er is voldoende individuele aandacht, aangezien we de groepen klein houden (maximaal 6 personen). Er is een weddingplanner cursus voor beginners en gevorderden.

Cursus weddingplanner of opleiding

Naast de workshop of cursus tot weddingplanner kun je ook kiezen voor een opleiding tot weddingplanner. Tijdens de opleiding tot professioneel weddingplanner leer je niet alleen wat er bij het organiseren van de perfecte dag voor een bruidspaar komt kijken, ook leer je de vaardigheden die een ondernemer nodig heeft voor het runnen van een eigen bedrijf. Deze twee aspecten leer je in twee modules. De opleiding wordt afgesloten met een stage waarin de student het geleerde in de praktijk brengt door een bruidspaar te begeleiden naar hun trouwdag. Uiteraard onder begeleiding van een mentor. Ook moet de student een theoretisch examen met goed gevolg afleggen voordat de student is geslaagd. NEA Weddingplanner School is een erkende onderwijsinstelling. 

Open dag

Om de sfeer te proeven en meer over de vakopleiding tot weddingplanner te weten te komen, heten wij je van harte welkom op een van onze open dagen. Je krijgt antwoorden op vragen zoals wat het beroep weddingplanner inhoudt, wat het salaris is van een weddingplanner en hoe je je eigen bedrijf start. De open dag biedt ruimte aan maximaal zes personen. Wees er dus op tijd bij om een plekje te reserveren.

Seminars volgen

Wil je geen weddingplanner cursus volgen, maar heb je wel interesse in het beginnen van je eigen bedrijf? Ook dan staan wij graag voor je klaar met een van onze seminars. Je kunt samen met ons een ondernemingsplan schrijven om concreet te maken hoe jij je eigen bedrijf wilt starten. Om je eigen bedrijf in de kijker te spelen is het zeer belangrijk om gebruik te maken van marketing. Tijdens het seminar “Basis Marketing” leren wij je een social media strategie op te stellen en in te richten voor jouw bedrijf. Tijdens het seminar “Succesvol Ondernemen” gaan we verder in op het opstellen van een duidelijke marktstrategie waarin we samen de mogelijkheden ontdekken voor jouw bedrijf. Je ziet het: we hebben voor ieder wat wils! Meld je direct online aan of neem contact met ons op voor meer informatie.