Menu

Netwerken

Werk jij in de trouwbranche? Ben jij een weddingplanner of een andere ondernemer en wil je met professionals connectie, inspirerende en gezellig dag beleven? Dan is dit jouw netwerkbijeenkomst.

De netwerkbijeenkomst vindt 1 keer in het jaar plaats. Het programma en thema is per keer verschillend. De basis staat altijd in het teken van ‘Ontmoet en begroet’.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan we interactieve dag van maken, zodat je elkaar goed kunt leren kennen. En ja, jij mag ook je eigen bedrijf onder de aandacht brengen, zodat jouw netwerk weet wie jij bent. Leuk toch!

Een goed netwerk is van onschatbare waarde!

2020 is het thema ‘Business Shoot’:
Wil jij ook een professionele uitstraling voor je bedrijf? Ben jij ondernemer of weddingplanner/eventplanner, dan is dit de mogelijkheid om jouw bedrijf een fantastische uitstraling te geven aan je LinkedIn, facebook, Instagram en/of website. Op 14 maart hebben wij een event voor een business shoot. Wij werken samen met een visagist die jouw make-up verzorgt, een fotograaf die je business shoot doet en natuurlijk krijg je gratis thee en koffie. Je kan tegelijkertijd ook netwerken en andere mensen ontmoeten.  Wij organiseren dit speciaal voor jou.  Lijkt je dit leuk?

Schrijf je alvast in, want er kunnen maar maximaal 20 personen op dit event aanwezig zijn.

Datum: 14 maart 2020
Plaats: Rhenen
Kosten: €75,00
Max: 20 personen