Menu

Netwerken

Werk jij in de trouwbranche? Ben jij een weddingplanner of een andere ondernemer en wil je met professionals connectie, en een inspirerende en gezellig dag beleven? Dan is dit jouw netwerkbijeenkomst.

De netwerkbijeenkomst vindt 1 keer in het jaar plaats. Het programma en thema is per keer verschillend. De basis staat altijd in het teken van ‘Ontmoeten en begroeten’.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan we er een interactieve dag van maken, zodat je elkaar goed kunt leren kennen. En ja, jij mag ook je eigen bedrijf onder de aandacht brengen, zodat jouw netwerk weet wie jij bent. Leuk toch!

Een goed netwerk is van onschatbare waarde!

Datum: 14 maart 2020
Plaats: Rhenen

2020 is het thema ‘Business Shoot’:
Wil jij ook een professionele uitstraling voor je bedrijf? Ben jij ondernemer of weddingplanner/ eventplanner, dan is dit de mogelijkheid om jouw bedrijf een fantastische uitstraling te geven op LinkedIn, facebook, Instagram en/of je website.
Op 14 maart hebben wij een event voor een business shoot. Wij werken samen met een visagist van Ninonnice die jouw make-up verzorgt, een fotograaf Maaike Appels die je business shoot doet en natuurlijk krijg je gratis thee en koffie. Je kunt tegelijkertijd ook netwerken en andere mensen ontmoeten.  Wij organiseren dit speciaal voor jou. Lijkt je dit leuk?

Programma:
– Ontvangst 10.00 uur door een host. Je mag met de host op de foto en hebt gelegenheid     om een kopje koffie of thee te pakken.
– Voorstellen van fotograaf en visagist, bruidsmodezaak, trouwambtenaar e.d.
– Fotoshoot (voor de personen die moet wachten is er een spelletjes om elkaar te leren kennen)
– Pauze
– Spel en een presentje voor iedereen
– Einde

Schrijf je alvast in, want er kunnen maar maximaal 20 personen op dit event aanwezig zijn.

Early bird €65,00
Normale prijs €75,00