Menu

Over ons

Nanda Willemstein

Nanda is al ruim 11 jaar actief als professioneel weddingplanner en heeft gedurende deze periode prachtige bruiloften in binnen- en buitenland mogen verzorgen.
Ze kent als geen ander de kneepjes van het vak en zal tijdens de weddingplanner opleiding jouw persoonlijke mentor worden.

‘Een wedding plannen is zowel lachen als meehuilen met het bruidspaar. Lief en leed delen, en vooral met hun meedenken, want er is altijd wel een mogelijkheid om hun droomwens te realiseren. 
Die persoonlijke én professionele touch maakt dat jij jouw taak als weddingplanner volbrengt en ervoor zorgt dat het de mooiste dag van het bruidspaar wordt.’

 

 


Lilis Willemstein

Evenementen organiseren is Lilis haar lust en haar leven, net als het runnen van een succesvolle onderneming. Ze weet precies wat nodig is om een evenement tot een succes te maken en hoe jij als ondernemer jouw mannetje staat. 

‘Als ondernemer heb je een duidelijk plan van aanpak nodig.
Jij bent onderscheidend, maar hoe breng je dat naar buiten?
Je stelt doelen en  bepaalt wat daarvoor nodig is om dit stap voor stap te regelen. Potentiële klanten vinden en benaderen, marketing, en het ondernemingsplan van jouw bedrijf. Ik verschaf studenten het nodige inzicht hierin en leg je de zakelijke aspecten uit voor het gestructureerd organiseren van het evenement bruiloft.’