Party planner

Lijkt het jou wel wat om party planner te worden? De opleiding is laagdrempelig en heeft veel potentie. Als jij leuke feesten van A tot Z wil organiseren, dan is de opleiding party planner zeker iets voor jou. Heb je al heel wat feestjes georganiseerd, en lijkt het je leuk om door te groeien? Maak dan van jouw passie je eigen bedrijf!

Meer over ons

Wanneer je party planner wilt worden, kun je veel verschillende richtingen op. Waar kun je mee aan de slag als party planner? Wij leggen het je uit! Je organiseert bijvoorbeeld een kinderfeest, bachelor party of engagement party. Er zijn uiteraard nog veel meer soorten evenementen die je kunt gaan organiseren. Wij leren je op een professionele manier te organiseren en te coördineren. Zo kun jij in een korte tijd ook party planner worden!

Opleiding party planner

Wanneer je de opleiding tot party planner gaat volgen bij Nea Weddingplanner School wordt je intensief door ons begeleid. Wij hebben een aantal leerdoelen opgesteld die je op de opleiding gaat leren:

• Weten welke verschillende party planners er zijn;
  • Weten wat verschillende thema party’s zijn;
  • Weten hoeveel je gaat verdienen;
  • Weten hoe een party planner te werk gaat;
  • Weten welke leveranciers nodig zijn;
  • Weten hoe je een party de juiste styling geeft;
  • Weten hoe je een onderneming start;

Je wordt begeleid door een mentor die alles weet over het plannen van een party. Je kunt de opleiding binnen zes maanden afronden, waarvan vier dagen klassikaal. Studenten nemen op de opleiding party planner klassikaal de volledige lesstof door.

Tijdsindeling

In een groep van maximaal zes personen volg je eenmalig vier intensieve klassikale lesdagen. De docenten behandelen de theorie, waarna samen met klasgenoten opdrachten uitgevoerd worden. Geen lange studies, maar gewoon relaxed organiseren en ook nog een officieel diploma krijgen. Je ontvangt veel praktisch tips over party plannen en uiteraard het plannen. Geen examen en toch een diploma? Volg de opleiding tot party planner!

Studiebelasting

Wij hebben hier de totale studiebelasting van de opleiding party planner op een rij gezet:

• Bijeenkomsten: eenmalig vier dagdelen, in totaal 32 uur;
  • Seminars: twee dagen les, in totaal zes uur;
  • Huiswerkopdrachten: twee a drie uur per week;
  • Stage feest: twee a drie uur per week;
  • Praktijkgerichte opdracht: twee uur per week;
  • Totaal studiebelasting: twee tot vijf uur per week.

Kosten en data

Voor het aankomende jaar 2023 hebben wij al een aantal data bekendgemaakt waarop opleiding zal gaan starten:

• 15 februari 2023
  • 22 februari 2023
  • 22 maart 2023
  • 29 maart 2023

De kosten van deze eenjarige opleiding bedragen €1150,-. Je kunt er voor kiezen dit bedrag te betalen via maandelijkse termijnen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid het bedrag in één keer te voldoen. Hierbij ontvang je €250,- euro korting. Je betaald dan totaal €900,- in één keer voordat de opleiding start. Prijzen zijn inclusief aanmeldingskosten, lesboeken, examen, lunch en seminars, onbeperkt begeleiding en diploma.

Ben jij toekomstig party planner?

Wordt jij toekomstig party planner? Neem direct contact met ons op, of schrijf je op deze pagina in voor de opleiding party planner! Tijdens de open dagen van Nea Weddingplanner School geven we korting weg op alle opleidingen. Tot snel op onze opleiding locatie in Rhenen!

Stel jouw vrijblijvende vraag