Menu

Seminars

Ondernemen is meer dan alleen ingeschreven staan. Succesvol worden, dat wil iedereen! Wil jij jezelf als startende weddingplanner of andere ondernemer uit de trouwbranche naar een volgend niveau tillen? Dan is het nieuwe ondernemen met de komst van sociale media echt iets voor jou. Want door sociale media is het voor ondernemers gemakkelijker geworden om contacten te leggen en ideeën uit te werken voor je klanten. Door online je eerste stappen te zetten is het ondernemerschap laagdrempeliger geworden. Google, Facebook, Instagram en natuurlijk je website optimaliseren is niet meer weg te denken. Uiteraard blijft het altijd vallen en opstaan, maar wij bieden verschillende seminars op het gebied van ondernemerschap en sociale media om zo klanten te bereiken en met kleine stapjes op eigen benen te komen staan, bieden wij verschillende seminars op het gebied van ondernemerschap en sociale media. Je kunt bij onze seminars kennis opdoen, maar ook je kennis als weddingplanner of als ander ondernemer opfrissen en vergroten.

Onze ervaren trainers zijn op de hoogte van de laatste trends, wetten en regels en kennen de praktijk van de trouwbranche. Wij geven “doe-seminars” zodat het ook leuk blijft en het is handig is om samen met andere weddingplanners en andere ondernemers samen te werken en ideeën uit te wisselen.

Tijdens deze seminars gaan we interactief aan de slag om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Je krijgt ruimte voor vragen, discussie en het uitwisselen van ervaringen.

De volgende seminars kun je bij ons kan volgen om jouw bedrijf naar het next level te tillen:

  1. Startend ondernemingsplan schrijven
  2. Basis marketing (De kracht van sociale media)
  3. Gevorderden marketing (Website, content, branding)
  4. Basis effectieve Facebook campagne.

Wij zijn benieuwd naar jou. Wil jij een weddingplanner worden? Schrijf je in.