Menu

Trouwbranche professionals

Samen richten op kwaliteit, ontwikkeling, professionaliteit en een connectie vormen om de mooiste bruiloften te organiseren voor bruidsparen. Dat is wat wij bij dit bedrijf allen doen.

Er is continu verandering in de markt, waardoor het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Professionals blijven voortdurend bezig met kwaliteitsverbetering en het vergaren van kennis. Wanneer je mee wilt gaan met de veranderingen van de markt, zal je je als ondernemer blijvend moeten ontwikkelen.

Ben jij een professional of wil je juist jezelf professionaliseren en je bedrijf (verder) ontwikkelen, samenwerken, meer weten over de trends, zodat je aan de top blijft van de trouwindustrie?

Dan organiseren wij (Nea Weddingplanner school) de juiste activiteiten, masterclasses en events om jouw expertise en professionaliteit te laten groeien en te ontwikkelen.
Ook krijg je internationaal kennis mee van de nieuwe ontwikkelingen in het buitenland over verschillende trends uit de trouwindustrie.
Samen zorgen we ervoor dat kwaliteit, ontwikkeling, professionaliteit en connecties vormen centraal staan om “De mooiste bruiloften te organiseren voor bruidsparen”.

Voor wie?
Professionele weddingplanners, partyplanners en leveranciers in de trouwbranche.
Werk je al minstens 1 jaar als professioneel weddingplanner, partyplanner of andere ondernemer uit de trouwbranche? En sta je minstens 1 jaar ingeschreven bij de KvK en heb je een aantoonbaar diploma, dan ben je altijd welkom om lid te worden van onze beroepsvereniging. Hoe meer mensen, hoe meer kennis en vreugde dit brengt.

Kom en doe mee aan een van onze activiteiten van onze beroepsvereniging.
Er is steeds verandering van de markt, waardoor het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen.
Daarom zijn professionals continu bezig met kwaliteitsverbetering en het vergaren van kennis.

Ben jij professional en wil je je verder ontwikkelen, samenwerken, blijven professionaliseren en met de trends meegaan, zodat je aan de top blijft?

Wij organiseren diverse activiteiten, masterclasses en events om jouw expertise te laten groeien.

Ook zorgen we ervoor dat je je internationaal gaat ontwikkelen en je kennis over de trends vergroot samen met andere professionele weddingplanners en leveranciers uit de trouwbranche. Op dit platform geven we verschillende activiteiten, masterclasses en events aan professionele Weddingplanners, aspirant Weddingplanners en alle andere leveranciers op het vakgebied van de trouwbranche binnen Nederland en in het buitenland.

Contributie:
Jaarlijks lidmaatschap: €45,00.
Het boekjaar loopt van 1-1 tot en met 31-12. Houd daar rekening mee, wanneer je een lidmaatschap gaat aanvragen.

Zet je je lidmaatschap gedurende een kalenderjaar om, dan wordt de hogere contributie naar rato berekend.
Je ontvangt hier dan een aanvullende contributiefactuur voor.

Wat krijg je voor je lidmaatschap?
1. 1 x per jaar een nieuwjaarsborrel. Je ontmoet professionals uit de trouwbranche en gaat natuurlijk een gezellige avond beleven en samen connecties maken.
2. 1 x een netwerkbijeenkomst met een specifiek thema.

Je betaalt geen extra kosten.

Ben jij net zo enthousiast geworden, word dan lid bij onze vereniging!

‘The Love for Weddings’.

Voorwaarden lidmaatschap en event