Wedding styling & event styling

Voel jij je thuis in de wereld van bruiloftstyling en eventstyling? Volg je de laatste trends en ben je creatief? Wil je meer leren over vormgeving, materiaal en decoratie gebruik om de beleving van jouw bruidspaar of evenement tot zijn recht te laten komen? Dan is deze wedding- en event styling iets voor jou.

Wedding styling en event styling wordt steeds belangrijker voor een bruiloft of een evenement. Elke styling heeft zijn eigen thema. Het is een kunst om een prachtige sfeer te creëren. Wij geven jou theoretische en praktische kennis hoe je het beste kunt stijlen.

Binnen een groep van 6 personen leer je om een mooi arrangement neer te zetten. De volgende event en wedding styling wordt gegeven in Rhenen. Wij gaan in de klas interactief met leuke thema’s en decoraties aan de slag. In een groepje van twee bereid je ieder een opdracht in de klas voor.

Ben jij creatief en vind je het leuk om dit te doen, dan ben je van harte welkom op de volgende data:

Workshop wedding styling en event styling beginners
Ben je creatief wil je bezig zijn met decoratie en fantastische thema’s creëren voor bruiloften en evenementen? In deze workshop leer je de basiskennis, technieken en verschillende soorten wedding styling en event styling toe te passen.

Wat ga je leren:
– Basiskennis stylen
– Verschillende arrangementen opzetten
– Verschillende thema’s en culturen
– Verschillende technieken in het arrangeren
– Etiquette van tafel arrangementen
– Praktijkgericht arrangeren

Workshop wedding styling en event styling gevorderd
Een sfeer, beleving creëren die bruidsparen hip en uniek vinden. Nieuwe trends, thema’s, kleuren, materialen en vormgeving in één opslag voor een bruiloft.

Bij de workshop voor gevorderden gaan we aan de slag met vormgeving, ontwerp, nieuwe trends, materialenkennis en het gebruik ervan.  Een complete decoratie en wedding styling.

Wat ga je leren:
– Vormgeving
– Unieke ontwerpen bedenken
– Nieuwe trends
– Grip op inkoopprijzen
– Materialenkennis
– Materiaalgebruik

Workshop wedding en event styling

Duur worshop: 1 dag
MBO -niveau

Zaterdagen 2020

Groep 1 beginners – 14 november – certificaat
Groep 2 gevorderd – 12 december – diploma

Plaats: Rhenen
Tijd: 9.00 uur tot 17.30 uur
Niveau: Mbo

Kosten:
Early bird: €165,00 p.p.
Normaal: €185,00 p.p. incl. lunch, boek, certificaat/diploma en gebruik van onze materialen.
Beide cursussen: €300,00 incl. aanmeldingskosten, lesboeken, lunch certificaat/ diploma, gebruik van materialen.

Wij zijn benieuwd naar jou. Meld je nu aan voor de workshop wedding en event styling!