Wedding styling & event styling

Voel jij je thuis in de wereld van wedding and event styling? Volg je de laatste trends en ben je creatief? Wil je meer leren over vormgeving, materiaal en decoratie gebruik om de beleving van jouw bruidspaar of evenement tot zijn recht te laten komen? Dan is deze wedding- and event styling zeker iets voor jou!

Meer over ons

Waarom wedding event styling?

Wedding event styling wordt tegenwoordig steeds belangrijker voor een bruiloft of een evenement. Elke styling heeft zijn eigen thema, en het is aan jou hier de passende aanvulling te geven. Wij geven jou theoretische en praktische kennis hoe je het beste kunt stijlen. Binnen een groep van zes personen leer je om een mooi arrangement neerzetten. Het volgende wedding event styling wordt gegeven in Rhenen. Wij gaan in de klas interactief met leuke thema’s en decoraties aan de slag. In een groepje van twee bereid je ieder een opdracht in de klas voor.

Kosten en data

Voor de workshop wedding and event styling hebben wij in het jaar 2023 de volgende plaatsen  beschikbaar (doordeweeks):

Groep 1:

• Beginner – 22 mrt – certificaat – 5 plaatsen beschikbaar
  • Gevorderd – 20 april – diploma – 5 plaatsen beschikbaar

De kosten voor één van deze workshops bedragen €185,- Wil je je inschrijven voor de beginner en de gevorderde workshop? Dan betaal je slechts €300,-! * Deze prijzen zijn inclusief aanmeldingskosten, een boek, gebruik lesmaterialen en lunch.

Tijdsindeling wedding and event styling

De cursus wedding and event styling bestaat uit twee dagen vol met activiteiten. Eerste dag is de workshop voor beginners. Op dag twee verzorgen we de workshop voor gevorderden. Meld je snel aan via het formulier in de zij balk!

Dag 1

Ben je creatief wil je bezig zijn met decoratie en fantastische thema’s creëren voor bruiloften en evenementen? In deze workshop leer je de basiskennis, technieken en verschillende soorten wedding and event styling toe te passen.

Wat ga je leren?

• Basiskennis stylen
  • Verschillende arrangementen opzetten
  • Verschillende thema’s en culturen
  • Verschillende technieken in het arrangeren
  • Etiquette van tafel arrangementen
  • Praktijkgericht arrangeren

Dag 2

Een sfeer, beleving creëren die bruidsparen hip en uniek vinden. Nieuwe trends, thema’s, kleuren, materialen en vormgeving ontdekken en toepassen. Bij de workshop wedding and event styling voor gevorderden gaan we aan de slag met vormgeving, ontwerp, nieuwe trends en materialenkennis!

Wat ga je leren?

• Vormgeving
  • Unieke ontwerpen bedenken
  • Nieuwe trends
  • Grip op inkoopprijzen
  • Materialenkennis
  • Materiaalgebruik

Studiebelasting

De totale studiebelasting en voorbereiding van de workshop wedding event styling op een rijtje gezet:

• Eén of twee workshopdagen aanwezig zijn van 10.00 tot 17.00;
  • Een praktijkopdracht in de klas van twee uur.
  • Examenopdracht is een presentatie van je scriptie.

De workshops vinden plaats in Rhenen en worden op MBO-niveau gegeven.

Ben jij binnenkort de beste in wedding and event styling?

De cursus wedding event styling volgen? Wij kijken er naar uit jou te zien! Meld je snel aan voor onze workshops die worden gegeven in 2023. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Tot snel op onze locatie in Rhenen!

Stel jouw vrijblijvende vraag