Menu

Wedding styling & event styling

Voel jij je thuis in de wereld van bruiloft styling en event styling? Volg je de laatste trends en ben je creatief? Wil je meer leren over vormgeving, materiaal en decoratie gebruik om de beleving van jouw bruidspaar of evenement tot zijn recht te laten komen? Dan is deze wedding- en event styling iets voor jou.

Wedding styling en event styling wordt steeds belangrijker voor een bruiloft of een evenement. Elke styling heeft zijn eigen thema. Het is een kunst om een prachtig sfeer te creëren. Wij geven jou theoretische en praktische kennis hoe je het beste kunt stijlen.

De beginners workshop leer de basiskennis, technieken en verschillende bruiloft stylingen en event styling toe te passen.  De gevorderde workshop gaan we aan de slag met vormgeving, ontwerp, nieuwe trends en materialenkennis en het gebruik ervan.

Binnen een groep van 6 personen leer je om een mooi arrangement neer te zetten. De volgende event en wedding styling worden gegeven in Rhenen. Wij gaan in de klas interactief met leuke thema’s en decoraties aan de slag. In een groepje van twee bereid je ieder een opdracht in de klas voor.

Ben jij creatief en vind je het leuk om dit te doen, dan ben je van harte welkom op de volgende data:

Workshop 2019/2020
Wedding styling 
Zaterdag
7 sept  – vol
14 nov – 2020

De prijs is €185,00 incl. lunch, boek en je kunt gebruik maken van onze materialen. 

Nog steeds enthousiast? Geef je dan op via inschrijfformulier.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten.