Zomercursus Professioneel Weddingplanner

Voor internationale studenten die van ver komen en het vak van Professioneel Weddingplanner willen leren, heeft Nea Weddingplannerschool deze zomercursus opgericht, die in het weekend plaatsvindt.

Studenten nemen klassikaal in twee intensieve dagen de volledige lesstof door, spelen praktijksituaties na en brainstormen samen over de aanpak van uitgebreide wensen van bruidsparen die vaak in zeer korte tijd gerealiseerd moeten worden.
Deze stoomcursus brengt studenten alle facetten van het vak bij, wat een goede basis legt om aan de slag te gaan als Professioneel Weddingplanner. Na afronding van deze opleiding ben je gediplomeerd weddingplanner.

Duur opleiding: 2 dagen (een weekend)
Start opleiding:

18 mei, 19 mei 2019 of 25 mei, 26 mei 2019 -  Vol

16 mei en 17 mei

Prijs is inclusief aanmeldingskosten, lesboeken, examen, lunch, seminars.

Op aanvraag.