Vega of Vegan

Ga jij trouwen en ben jij vegetarisch of veganistisch? Je thema voor je bruiloft is al bepaald, natuurlijk kiezen jullie voor vega(n)bruiloft. Vega(n)bruiloften zijn in populariteit behoorlijk gestegen. Meer mensen kiezen bewuster voor om duurzame producten.

Je hebt gekozen voor een bepaalde levensstijl waarin dierlijke producten niet worden gegeten. Ook is er een grote kans dat jullie heleboel gasten hebben die geen dierlijke producten eten, maar er zullen misschien ook wel vrienden zijn die gewoon vlees eten. Het is dan ook lastig om te bepalen of jullie alles vegetarisch of veganistische maken. Je wilt ook je gasten tevredenstellen. Het is immers jullie huwelijk en waarom zouden jullie moeten verantwoorden voor jullie vega(n) bruiloft dus jullie kunnen bepalen wat jullie op je vega(n)bruiloft wilt hebben. Bovendien is het maar 1 dag. De westerse maatschappij is steeds meer bezig met gezonde voeding. Er zijn heleboel vega(n) producten te krijgen. Denk aan wijn, drankjes en er zijn tal van recepten op het internet te vinden die heel gezond en ook nog eens erg lekker zijn. Tegenwoordig heb je vele cateraars die graag jullie willen helpen om een prachtige en heerlijke maaltijd te bieden voor jullie vega(n) bruiloft. Ook hier kunnen jullie bepalen of jullie voor een buffet of een gangen menu kiezen. Of misschien een foodtruck een heel leuk idee?

Mocht je meer willen weten over onze verschillende cateraars, laat het ons weten. Wij helpen je graag verder.  Stuur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Één van de cateraar is Sprimfruits zij hebben overheerlijke vega(n) ijs www.sprimfruits.nl

 

Auteur:  Lilis Willemstein